Ahad, 13 Mac 2011

~ I like helmet after all :D

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.





ok bai. advance na orang ni. haha. :P


kau hada? non hada kan? try la. sure mantoba punya. kui3x. actually, apa yang aku pernah dengar, kalau tak nak mata pedih masa potong bawang, potong dekat dengan api dapur gas tu.


huh? aku tak pernah try lagi sebab aku tak pandai masak langsung. ha-ha. :P


tapi cara ni lagi best kan. hehe. tak bazir gas. sure coolio. silalah try di rumah2 anda.


:D

7 ulasan:

biha yahya berkata...

wahh ! helmet ag . try lha wat entry smua psal helmet nyh ! lagyy best msokkn pic2 harok yng pakai helmet . hahaaah

mr vampire berkata...

@biha ~ haha..tggu part three la..kui3x..

mia.lia berkata...

tips ape tu ?hahaha
xnk pedih mate..xyh masak..hahaha

mr vampire berkata...

@mia ~ high five..haha

budak kampung berkata...

hahahaha ini macam mau buat jugak la

mr vampire berkata...

@budak ~ sila buat..haha

мiмiп gопjепg berkata...

ehhh? betul ke potong bawang tepi gas tak pedih? suka hati dia je tau. jap lagi nak cuba jugak ah. kehkehkeh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...