Ahad, 13 Mac 2011

~ blogger gila trafik.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. jejalan kat belog yad'z and tadaa nampak Taufiq Helios nak buat bloglist la. ok, aku join. haha.


selalu gak nampak Taufiq kat twitter. ha-ha. semalam dia meroyan sebab timeline dia melalak tengah malam. twitter ~ urgh. normal la tu.


let's start our show :D


hed


question ::: kepentingan trafik kepada blogger :::


- boleh bina tol. dapat income. lalala.


-boleh jadi pemes. hee. sure tol aku melalak sebab duit asik2 masuk je.


-biar sesak belog aku sampai jam and kena letak roti sekali. haha. takde motif aku cakap macam tu. :P


-nanti banyak pompuan cantik datang belog aku . pewitt! haha.


question ::: apa anda lakukan untuk menaikkan trafik :::


-bina jalan raya baru kat dalam belog. hias jalan cantik2. masuk bloglist semua orang sampai pengsan.


-pecah tabung buat tol baru. ha-ha. tapi tak beli tol baru lagi. nama tol baru tu domain :D


urgh. cukuplah aku mencarut. k, siapa yang nak join, boleh klik sini


@bloglist taufiq helios



6 ulasan:

Wild Cherry berkata...

Aku x phm sgt la psal traffic tu.. Dia utk ape sbnrnya?

mr vampire berkata...

@ecah ~ trafik = org yg datang belog kita..

Wild Cherry berkata...

Kalo ramai yg jenguk blog kita tu mknanya??

mr vampire berkata...

@maknanya belog kita pemes..:D

Wild Cherry berkata...

Owh...

mr vampire berkata...

@ecah ~ np??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...