Rabu, 23 Mac 2011

~ dan cerita kami bermula di sini.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii, entry di malam hari. akhir2 ni cuaca sejuk di Klang nan permai. dulu, Klang nan gagak. haha. DULU je, sekarang dah normal lagi sihat walafiat.


dan cerita kami bermula di sini.


huh? cerita siapa? cerita K.A.M.I. la. wiii.


kami itu merujuk kepada budak2 lepasan SPM yang baru guling2 amik result siang tadi. 


after this, masing2 akan bawak haluan entah ke mana. aku? tarak tahu *angkat bahu* yelle puci. haha. bak kata Shatana la. seram? yap. heh, melangkah ke alam yang lain la kunun-kununnya. 


and entah bila dapat jumpa dengan kengkawan segala bagai after this. heh, tadi bagai nak gila posing. haha. *tipu je!* tak sempat posing pun. cikgu suruh aku senyum, aku gementar. haha. last2 lepak kat tepi buat kedai kopi.


kui,kui,kui.


ada yang mohon nak jadi pilot! ada yang nak jadi pensyarah, ada yang nak jadi wartawan. wiii, after this we will meet again when we have a scroll!! yee ha. haha.


and tak sabar2 pulak nak tunggu malam candle light dinner. kah kah kah. :P sebenarnya, tak sabar nak tunggu malam first reunion yang entah bila akan dibuat. heh, entah2, masa reunion tu dibuat....


dah ada yang kahwin gamaknya. hee, 



ok, cukup mendedes. ;D

may allah bless us guys! 

4 ulasan:

fathiahRAIHANA berkata...

lepas nieh maybe dah susah nak jumpak mmber2 baek kita balek T____T

pagofagia berkata...

kawen jemput aq tau... ;)

mr vampire berkata...

@raihana ~ tahu takpe!

mr vampire berkata...

@farid ~ wiii..eh, ko kawen dulu..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...