Rabu, 16 Mac 2011

~ cerpen, cerpen, cerpen.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


cerpen, cerpen, cerpen.


aku tak tahu kenapa aku suka tulis cerpen. hee. Germany Got It Love dah masuk season finale. haha, gaya best je aku cakap. hee. macam buat drama la pulak! kui, kui, kui.


Ingatkan nak buat cerpen I Love December. tapi tak jadi la pulak. hee. after Germany Got It Love, aku nak buat cerpen : My Name Is Iman Halili.


haha, not My Name is Khan ok!. tu lain and this is different. again! aku lost dalam mencari nama watak. hero tentunya Syafiq Shakil and heroinnya tentu ler Iman Halili.


and watak pembantu? kui,kui,kui. lost in space. siapa2 nak namanya masuk dalam cerpen bagi tahu je la. haha.


wiii, pemurah pulak aku ni. ha-ha. k, la chow dulu. :D


daa.

6 ulasan:

Cik Eyka berkata...

hehehe..lme dh nntikn twran nie..
mr nk leh x??
hehehe..

mr vampire berkata...

@eyka ~ haha..boleh je..x d mslh..:D

Amanie Ashraff berkata...

germany got it love da nk finale ? mane2 ? aku x nampak linknye pun

*ehem3 aku nak nama aku masuk (mata pandang ke lain sambil tangan masuk dlm kocek seluar)

mr vampire berkata...

@amanie ~ dalam proses ler..haha..tamak! nanti aku pikirkan macam mana..

nina berkata...

Nak jugak, nak jugak.
(sambil lompat2 mcm budak2)

mr vampire berkata...

@nina ~ kui2..amboi kamu..haha..ok..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...