Jumaat, 11 Mac 2011

~ cerita tentang Tsunami di Jepun.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


mula2 ingat nak download video dari youtube, tapi entah kenapa tak boleh download la pulak. sob3x.





so aku cilita je la apa yang aku tahu.


my cousin has told me yang kebanyakan burung and ikan banyak yang mati. and masyarakat Japan tahap pelik lagi aneh la kan. and they ask people yang tahu hal ni. they ask para saintis la of course. takkan tanya kat sasterawan :P


but para saintis just jawab, maybe Ikan and burung tu mati sebab tak tahan pekena mercun masa Tahun Baru dulu.


what the F***


huh? seriously, jawapan kind like a hell and so hell yea! sekurang-kurangnya people can do something if it's wanna be happen. *and dah terjadi pon!*


but Allah is superb. if He wanna show to the world. He will! No doubt. and grateful coz Malaysia is terlindung dari semua bala bencana. 


amin. hopefully.......


p/s
if wanna see the video, can click here *right click is proper*


@video of tsunami

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

pehal saintis jwb mcm jwpn budak tadika. haish

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ tu la pasal..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...