Sabtu, 19 Mac 2011

~ BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


image


siapa nak join, boleh klik sini.


@segmen


blog yang paling aku sayang plus suka?


HS


@heidi shafiq


Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!


kenapa aku kagum dengan belog dia? belog dia memenuhi cita rasa aku sebagai seorang remaja. ha-ha. :D belog dia sangat kelakar. that what we call thumbs up tahap lemon cum watermelon.


idea dia dalam menulis belog, berbeza daripada orang lain! gila superb and coolio and more each dia punya entry, paling kurang pun 20 komen setiap entry.


entry terbaru dia


@impian bersama bintang-bintang cantik


ada 125 komen walaupun dia punya follower hanya 934. gempak!! dia bagi inspirasi kat aku, even follower kita tak beriban banyak, kita still can impress others. :D


Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!

selepas SPM tahun lepas, aku baru nak kenal dunia blog walaupun aku start blogging masa umur aku 16 tahun. masa tu aku baru kenal dunia blogwalking. hee, aku sangat kuno, sekian. mula2 HS drop komen kat blog aku, then barulah aku singgah blog dia. 

first entry dia yang aku baca


sangat kelakar sampai aku ketawa guling2. aku terus promote blog dia kat kengkawan ang share all his entry yang kelakar dekat facebook. hee. :D adalah dalam 15-20 entry macam tu.


Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??

tarikh sebenar tak ingat, tapi aku follow blog dia, december 2010. kiralah sendiri guna kalkulator berapa lama aku follow blog dia. haha. saya-malas-mengira-sekian-tamat

Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..

erk? haha. aku bukan pervert nak kupas satu,satu pasal dia. haha. nama dia Heidi Shafiq. *macam nama perempuan* haha. study kat Melaka, jantina, lelaki. #sekian.

Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?

entah. aku pun tak tahu.

Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..

1- kenapa otak kau gila sangat? and kelakar? hee,
2- nak kenal dengan adik perempuan kau boleh? haha.
3-bila kahwin? dengan siapa? haha. HZ ke? kui, kui, kui
4-entry magnolia sherbet tu memang kelakar la. haha. macam mana boleh dapat idea?
5-dah jumpa your best friend? siapa nama dia? anuar? haha. otak gila je. 


sekian dari saya Mr Vampire

:D 

5 ulasan:

solo molo berkata...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

mr vampire berkata...

@solo ~ haha..

iz berkata...

salam kenalan (^_^)

sha berkata...

oo, itulah bloggernya..

Heidi Shafiq berkata...

wow~!!! sorry lmbt dtg sini.. aku bz lately ni.. garuk kepala aku bc entry ko ni.. haha.. x sangka ade org sudi mengadap byk kali kt blog aku.. bgus la ko mude2 dh ngadap blog.. nt mesti jd penulis hebat.. jgn jd macam aku.. merepek je hebat.. haha.. well thanx a lot sbb sudi review blog-ku yg sadis tu..

meh aku jwb soalan ko.. :)

1. hehe.. aku bkn kelakar pun orgnye.. aku tulis je ape yg terlintas dlm otak aku.. :)

2. adik aku? emmm.. meh lawan lumba lari dgn aku dulu..

3. HZ yg sibuk usha aku.. aku taknak..

4. entry tu aku main wat je.. aku pun xtaw ape yg aku tulis.. haha.. belasah! belasah!

5. best fwen tu masih hidup segar dlm kenangan aku.. klu ko ade best fwen jgn berhenti utk cipta saat manis bersama.. :)


selamat berblogging beb!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...