Isnin, 14 Februari 2011

~valentine's day.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


almost 8.30 pm masa aku buat entry ni and kat tepi aku, ada niece aku, Aidilya Farzana yang hot macam Megan Fox.


miss fox kecik2 macam ni la muka dia.:p

valentine's day?? apa tu? hee, 14 february setiap tahun, all couple around the world will celebrate it. aku tak tahu barat dah sambut valentine's or belum sebab GMA diorang kan lambat sikit dari timur. terkedek-kedek macam anak itik.

hari ni Valentine Day. last jumaat, masa khutbah jumaat ada sebut pasal ni and sudah terang lagi bersuluh sampai nampak lubang hidung bahawa menyambut hari Valentine itu salah dan haram! untuk Islam je.

untuk agam lain. suka hati la nak sambut ke tak. takde siapa nak halang pun kan. bagi aku? hari ni takde beza pun dengan hari lain. bangun tidur, sapu and mop lantai, tidur balik and tengok korea bla bla bla. huh? coklat? kad valentine? perlu ke?

aku tak rasa pun hari ni hari Valentine. aku rasa, hari ni cuma hari isnin yang biasa dan membosankan ulu hati aku je. macam biasa la kan. bored. :p haha, even aku ni memang sah2 takde awek dan sewaktunya bla bla bla, tapi perlu ke? oh anda-anda sekalian, siapa2 yang tengah gonjeng *islam tentunya*  sesedap oranje mencari rumah tumpangan murah yang ada kesan air mani kat tilamnya, anda-anda sekalian sangat disgusting and luar alam. dirt sungguh.

*angkat kening* sure gi-la malam ni ramai yang pecah dara. sob, sob,sob, kesian sungguh. tak pasal-pasal tercemar maruah korang. tadi sis aku ajak pergi Klang beli baju.

oh, tidak!!!!

macam la aku nak. mesti sesak gi-la dengan mamat & minah senget yang date sesesap anggur kat tepi mall macam tengah lepak santai dekat tepi pantai. so pathetic and awful. 

k, done for this entry. have a nice day. :D
may allah bless us. :)

p/s
ada orang gelak, yang hari valentine kena banned kat Malaysia. aku? takde beza pong!

5 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha x filter dah ayat kau ek. huhu bagus2 telus dlm menulis :p

Cik Azizah berkata...

ayat xleh blah langsung..hahaha

tapi ade benarnya!
betul la arini jijah rasa ari isnin yang membosankan dan memenatkan..

say no 4 valentine!!

nazrul ashraff berkata...

@ amanie..letih nak filter..:p

@jijah ~haha..yap!!say no to valentine..

Sunah Mohammad berkata...

ops~ patutnya say Kami TAK Sambut Valentine~ :) bukan say no to valentine~ :)

nazrul ashraff berkata...

@ sunah ~ huhu.thanks 4 sharing!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...