Ahad, 6 Februari 2011

~ second blog.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


dah masuk solat zohor, huhu, need solat first and of course must get shower!! 


second blog. aku tadi baru buat second blog. hee, ada sebab aku buat second blog ni. tujuan aku berblog ni, sudah menyimpang actually. bagi yang tak tahu, *bagi yang dah tahu tu, buat bodoh je* aku buat blog ni sebab aku nak post all novel and cerpen aku. tapi, look! sekarang aku dah sangat jarang post novel and cerpen aku sebab addicted to blogging.


bukan salah sesiapa, salah aku jugak. aku tak pandai nak bahagikan masa untuk blogging and masa untuk buat novel and cerpen. so, untuk merealisasikan impian aku, aku telah membuat second blog.


korang boleh view second blog aku tu kat sini.


apa beza blog yang pertama dan yang kedua? blog pertama, aku akan pot pet pot pet pasal dunia zaman sekarang and more to myself, apa yang aku nampak kat sekeliling aku.


second blog pulak, aku akan lebih banyak post about novel, cerpen and gosip yang diceriterakan oleh pelbagai pihak.


maybe korang akan tanya.


" do you love gossip?"


and aku akan jawab.


" i like gossiping so much."


smile everyone. :)
have a nice day.
dun forget to check it out my new blog. 
takde paksaan. and siapa2 yang suka baca novel or cerpen, datanglah singgah :D



8 ulasan:

syaz rini berkata...

penulis novel rupanya huhu

nazrul ashraff berkata...

@ syaz ~ huhu..

Abhamz berkata...

salam, bolehlah nanti saya baca karya anda itu...

udin berkata...

peh! mantop.. da bakat jd penulis ni.. cayalah bro.. gua folow gak lu punya second blog k.. haha! ;)

bun berkata...

uh, dah tukar layout

tapi tulisan tak nampak lah

ok, ti law rajin aku bce citer kaw :)

nazrul ashraff berkata...

@ abhamz ~ u wish..:)

@udin ~ haha..thanks..

@bun ~ anytime..

Amanie Ashraff berkata...

heypp aku da folow! btw ko change layout ek ? aku ingat aku da salah masuk blog td :p

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ aku mmg suka tkr layout!! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...