Khamis, 17 Februari 2011

~quick entry di petang hari.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


masa aku buat entry ni, almost 6.30 petang. baru online. hee, selalunya sis aku balik lunch dekat rumah, tapi hari ni dia tak lunch, maknya makanya, aku tak dapat mengonlinekan diri aku dan membuat blogwalking. sorry ye kawan2. :(


nak online malam pun tak boleh sebab sekarang aku jadi tutor malam2 ganti tempat kathy. ajar budak darjah 4 and budak darjah 5. hee, pasal aku jadi tutor, tu aku cilita lain kali.


bila aku ada masa, sure aku lawat belog korang satu persatu. jangan risau, be happy don't worry *eh? betul ke?* haha, paper je la.


banyak yang aku nak tulis sebenarnya. tapi dah nak senja rembang and mak aku panggil suruh mandi and mandi. for sure aku kena hadap bilik air kejap lagi kalau tan tak nak kena rembat dengan tali pinggang. haha, kiddin je.


*geleng kepala* apa aku nak cakap lagi ni. hemmm*garu kepala kejap.* ahah! korang tahu tak apa aktiviti kesukaan aku sekarang? main klik2. hee. bukan klik pak cik nuff korang tu. tapi klik facebook korang. choy! tambah kawan la katakan. biar mesra alam sikit. 





sentiasa lah mesra alam untuk negara. ngee, 


done for this entry. have a good evening. :DD

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

hehe aku tgguuuuuuuuuu cite kau jd tutor. mesti klaka :p

nazrul ashraff berkata...

x klakar mne pong!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...