Khamis, 17 Februari 2011

~dinner.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


almost 8 malam. hee, dah malam pong. and aku baru lepas solat maghrib. hari ni aku gerak lagi, kena jadi tutor kepada 2 orang budak. start 8.30 malam sampai 10 malam. 


makanya, aku kenalah baham dinner lebih awal dari biasa dan blogwalking and entry aku pun makin kurang daripada biasa. kalau selalunya, aku buat 5,6 entry dalam masa sehari *sikit sungguh* tapi plus2 sekarang, maybe buat 3,4 entry je sehari.


haha, aku lagi suka kalau buat entry beribu-ribu lemon sambil hadap entry korang yang superb tu, hee*stop mengampu* 


so, disebabkan beta nak menyantap sekarang ni, maka dengan rasa suka citanya, beta hendak mengundur diri dulu. tapi aku kena pastikan jugak before aku makan tu takde benda asing kat makanan tu. kang nanti macam kes breakfast aku pagi tadi. boleh rujuk kat sini.


@sarapan pagi


mahunya aku baling pinggan kat dinding lagi sambil mencarut *haha, kiddin je k*  sebenarnya kan, buat entry takde tujuan macam aku ni, memang payah. helllo, aku ni selalu sangat lost. padahal buat entry kat dalam bilik tidur, bukannya kat tengah hutan amazon yang penuh dengan lalang tu.


k, la. aku dah nak berhenti mencarut. aku tulis panjang2 bukan korang baca. :DD


daa, have a nice day. 

3 ulasan:

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

eh2,jadi tutor? ngajo subjek pe tu? sbjek cane nak isap darah eh? hhee

nazrul ashraff berkata...

@naz~ ada ke cam tu..haha

diana berkata...

eh!!akak baca la..
huhu...

akak follow kamu..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...