Rabu, 16 Februari 2011

~contest senyum tak nampak gigi.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


contest tak nampak gigi. semalam masa blogwalking, aku ada nampak contest ni, tapi tak nak masuk kot, sebab all pic aku kat facebook, folder dan segala bagai, semuanya senyum nampak gigi. :) smile . :D


hee, tadi , Naz ada tag aku untuk join contest ni, err, so, apa lagi kan, aku usha kejap facebook aku and tadaa! aku ada jumpa satu picture aku senyum tak nampak gigi. ngeh3x. 


but before that, siapa2 yang nak join contest ni, boleh klik kat bawah ni.


@contest senyum tak nampak gigi.

                                             

hee, sangat pelik dan err, haha, aku tak tahu nak cakap apa. ni picture tahun 2009, 16 tahun. aku rasa picture ni nampak sangat luar biasa. k, pape je la. yang penting aku da join. :D


so, di sini, aku nak tag.


@amanie
@raihana
@zatyl
@zati
@niesz


nama yang aku mention kat atas.


@naz.


done. have a nice day. 
senyum tanpa gigi. :)

4 ulasan:

Son Of Rubiah berkata...

xbest la Vampire kalo tak nampak taring ..

nazrul ashraff berkata...

@ eddy ~ haha, macam pernah nampak taring aku pulak..hee.. aku rasa gambar tu bodoh gi-la!

| r i E n | berkata...

time ni vampire simpan gigi dlm gelas.hahahha
tu y seegan smcam jer..

nazrul ashraff berkata...

@ rien ~ gambar ni sengal!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...