Khamis, 24 Februari 2011

~ aku seorang yang pemalu.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


aku nak cakap ni, aku ni pemalu tau orangnya. betul! aku tak tipu. pemalu sangat2. :(


wiii! aku tak tahu, datang dari mana kemaluan aku tu. zzz, nak kata keluarga aku pendiam, semuanya banyak mulut. :(


kenapa aku ni pemalu ea? *angkat bahu* entah la. aku tak pernah tahu la pulak. tapi sadis kan, bila tahu diri sendiri seorang yang pemalu. :(


macam mana nak buat diri kita ni banyak mulut ea? kawan2 kelas aku selalu pandang pelik kat aku sebab aku ni pemalu. :(


kenapa entry ni buat aku sedih? *kesat mata* siapa boleh tolong aku supaya boleh banyak cakap? kau ? kau? kau? ke kau? pape je la :(


*gosok mata kejap, ada habuk masuk* macam nak jadi banyak cakap ea? ala, banyak cakap macam bontot ayam.


orang cakap, kalau makan banyak bontot ayam, boleh jadi peramah. kenapa ea orang cakap macam tu?


aku tak nampak pun bontot ayam selalu bukak tutup bukak tutup macam banyak cakap. :( korang ni tipu je. punya la penat aku sediakan bontot ayam kat dalam mangkuk ni. aleh2, korang tipu aku. :(


sedihnya. *kesat mata lagi*


siapa boleh ajar aku jadi peramah? serius ni! *muka ketat* tak tipu punya. :p
aku nak jugak banyak cakap sampai mulut letih. :( ajar lah aku, ajar la aku. 


aku tunggu ni, ajar tau. tapi jangan korang suruh makan bontot ayam pulak. puaka sungguh. 


"aku selalu intai la bontot ayam. dia punya bontot memang kemat kemut. sure kau banyak cakap punya nanti. nahh!"


tak tahan. :p *geleng2 kepala*
siapa sudi, ajar lah aku. :(


aku-seorang-yang-pemalu

sadis kan? :p

14 ulasan:

taufiq helios berkata...

ecece..pemalu ye..hehe :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

alahai~ cane ni vampire bole pemalu. tak sesuai tau!

nazrul ashraff berkata...

@taufiq ~ kah kah kah..baru tahu ke??

@naz ~ hee..sekali sekala..

zati berkata...

kau pemaluuuuu??? hahaha *oke, nak muntah hijau*

Rozuan Ismail berkata...

pemalu ke?x caya lah..entah2 byk mulut gak ni

nazrul ashraff berkata...

@ zati ~ hee..

@rozuan ~ mana ada...! haha

Eyka berkata...

eleh! pemalu ke?? eyka pon pemalu jgk~ awww~ tehee~ *wat muke shy2 cat*

nazrul ashraff berkata...

@eyka ~ wii..ley caya ke ni?? hee..

Amanie Ashraff berkata...

kasi aku 5 saat nak tergelak. bapak la innocent kot muke kau kt bwh skali. adoiyai! haha!

SaYraH WonDerLanD berkata...

Hahahaha pemalu ke? Tak ternampak macam pemalu pon. Pasal bontot ayam tu xtawu la betul ke idak tapi kalau orang tu mulut becok selalu nya orang panggil 'mulut dia mcm buntot ayam'

/angkat bahu/ entah la...

ase nya awak patut pergi audition metor kot bg hilang malu.

niesz berkata...

hahaha..pemalu yer?nnti nk tnye kat bella..tul ke pemalu..ehe..

bunga berkata...

berlakon pemalu kan..kan..

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ haha..innocent huh? wiii..

@sarah ~ mentor?? haha..tu terlebih tak tahu malu.. :p

nazrul ashraff berkata...

@niesz ~ oppsss.. ahaha..

@bunga ~ btul ni! hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...