Jumaat, 4 Februari 2011

~ aku layan jiwang?

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


oh tidak!!! straight to the point. aku layan jiwang? excuse me?! 


aku nak pengsan........


wahai anda-anda sekalian, cis! argghh!!! aku tak layan jiwang ok. huargghh!!! * aku nak nangis jap * bahana jadi pelakon tadi, terus aku di cop jiwang! 


J-I-W-A-N-G





adakah ini jiwang?





adakah wajah ku jiwang?





jiwang ke? 





weh! part mana yang jiwang tu!





mana ada jiwang!!






jiwang is ayat yang sungguh ngeri...... dan pelik. tadi aku buat entry pasal segmen Inche Ben, Bila Blogger jadi pelakon. siapa yang nak baca, boleh klik sini.


choy! dah kata pun pelakon, sudah semestinya,ianya hanya berlakon wokeh!
aku kan pelakon, so kena la profesional ok * bajet pelakon terkenal jap*, kalau dah dapat skrip, kena la berlakon sungguh-sungguh. kang kalau Director marah, kau nak tanggung? ngeh3x. dah masa tu aku dapat skrip jiwang, makanya, kena lah aku jiwang. paham?


k, stop melalut. hee. apa yang aku nak mention kuat2 kat sini is.


aku tak jiwang ok!!!!!!!!!!!!!!!!

tension kepala otak aku bila orang cakap.


"euuu, jiwangnya!"


and aku pulak, rasa macam nak sekeh2 je kapala orang yang cakap cam gi tu.


p/s 
aku marah tau ni.zzz. kang aku gigit baru tahu.gagagaga. k, chill. 

6 ulasan:

bun berkata...

hahhah

ilek la bro

emo pulak :)

peace :D

putERi-kAtEk berkata...

amboi....sukanya dia

nazrul ashraff berkata...

@ bun ~ arghh..geramnya!!

@katek ~ x d makna nak suka

Amanie Ashraff berkata...

muke ko x jiwang la. muke ko mcm budak bwu nk naek. :)

zati berkata...

hahaha teremo pulak di ctu XD

nazrul ashraff berkata...

@ amanie.. ~ naik mana?? naik tangga? haha

@ zati ~ bukan teremo..mmg emo!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...