Isnin, 31 Januari 2011

~ suai kenal blogger baru edisi februari.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum. 


takde mood sangat lepas baca macam mana situasi kat Mesir nu ha. so, segmen kali ini ialah suai kenal blogger baru edisi februari.


angguk2. aku freshie lagi kan. so, boleh la sesedap oranje join benda ni. haha. siapa nak join boleh klik sini. aku freshie lagi oo. tengok la follower aku. seciput je. cinonet sungguh. k, sambung.


BEN ASHAARI


syarat2 penyertaan.


Beri pendapat anda tentang laman web ini. www. 1tube.my


pendapat aku? first impression aku? aku sengih oo. ye la Malaysia buat web macam youtube. tapi sengih tu tak lama la sebab tetiba aku terpikir, hope tak kena hack lagi.......


then aku try use it. adakah web ni sehebat Youtube yang gempak tu. hemm, tak segempak seperti yang aku pikirkan. k, kalau korang nak kecam aku, whatever. aku tak kisah. pendapat aku. so, what, kau nak saman? 


aku pikir lagi, em, maybe permulaan so tak ramai yang tahu lagi and tak ramai yang letak video kat web tu. aku ingat web tu advance macam youtube but macam yang aku baru mention, maybe tak ramai yang tahu lagi. aku tahu pun sebab Inche Ben buat segmen ni. kalau dia tak buat, memang aku tak tahu langsung.


then if ramai yang tak tahu kewujudan web tu, sudah semestinya * gaya bagi syarahan  pulak, hehe* video yang korang cari kat web tu tak akan jumpa. aku cari lagu Maher Zain tadi. geleng kepala sebab tak banyak sangat video yang ada.


tapi takpe, maybe after this, this web really can make it. i hope so. * sengih.* hope korang boleh jenguk that web!sokong jenama Malaysia. wink wink wink.


k, next syarat.


berikan pendapat anda : dunia blog di Malaysia semakin menarik kerana.... tidak kurang dari 100 patah perkataan. 


hee, aku dah start regangkan jari. macam nak buat esei BM pulak. aiyoo. miss kelas BM with Cikgu Sabariah, my lovely cikgu evah!


dunia blog di Malaysia semakin menarik kerana daripada blog kita boleh mendapatkan bermacam2 maklumat. yeah! korang kena admit benda ni, from blog Inche Ben la aku tahu pasal web tu. and from blog Cik Dara aku tahu pasal keadaan kat Mesir nu ha. 


it's show la yang dunia blog kat Malaysia ni dah matang and tak post kat blog pasal diri diorang sendiri je. yes! blogger malaysia selalu amik berat pasal keadaan sekeliling. admit it by yourself yang dunia blog kat Malaysia memang makin syok dan mantap gitu!


*skang tengah blur kejap* k, dah idea. next, dunia blog kat Malaysia makin syok sebab makin ramai freshie yang muncul. saingan yo! gila kau! best oo if kita ada saingan dalam dunia blog sebab kita akan ada semangat nak buat a good entry after this. tapi jangan la jadi macam hapa je bila dah dengki. jangan jadi Cik Anon yang annoying and gosip pasal autoblogwalking memang kecoh habisan. semua tu sangat menyedihkan la and so disgusting ever. jangan la buat benda luar alam cam gi tu.


tak bermanfaat sungguh. aku sebenarnya takde idea nak buat entry panjang2. otak aku blur bila tahu pasal keadaan kat Mesir and tadi aku baru tahu pasal anak cikgu aku yang makin kronik dia punya kesihatan. hope setan tu belah dari dia punya badan. dia dah hilang ingatan sebab benda alah bangang tu! aku tak tahu nak cakap apa dah, * kesat mata*, dia even tak ingat siapa mak dia, siapa siblings dia, siapa kengkawan dia. dia dulu pernah ajar aku bahas and aku still ingat lagi. 


sorry guys entry tersimpang sikit. ngee. aku terlebih emo sikit hari ni.


aku tak tahu lebih 100 ke tak ni. *angkat bahu*. have a nice day everyone. zzz



4 ulasan:

aima in luv berkata...

wahh,, bagus2.. idea yg bernas..
salam perkenalan

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

salam kenal dari yaya...


BLOG YAYA

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

salam kenal dari yaya...


BLOG YAYA

nazrul ashraff berkata...

@ aima & yuyu ~ salam kenal juga..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...