Rabu, 19 Januari 2011

~feveret movie.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


semalam aku ada buat entry pasal favourite song aku. hari ni. second challenge in my life. as what Cik Epal cakap, it's all about favourite movie in this second challenge.


so, hari ni, korang kena tadah mata korang and kena gak tengok apa movie kegemaran aku. haha. jeng jeng jeng. aku sebenarnya banyak feveret movie aku. ye la, zaman dah berubah, dunia dah maju and aku pun takkan stick dekat satu movie tu je. so, let's check it out.


1~new york minute.
New York Minute Poster


antara pelakonnya ialah jeng jeng jeng. >>the twins. which is well known evah twins at United States, Mary-Kate Olsen and Asley Olsen. also not to forget, Jared Padalecki yang hot from supernatural series and Riley Smith.


ashley and mary kate
jared padalecki
riley smith
   cerita yang memang syok. hem hem. New York Minute keluar kat panggung wayang pada tahun 2004. aku memang adore gilak la cilita ni. jadi, siapa-siapa yang belum tengok cilita ini, jom serbu speedy and dapatkan sekarang.haha.2~Gulliver's TravelGulliver's Travels Postercilita ni memang tak kering gusi la aku tengok. aiyoo. cilita ni release at the end of 2010. aku tengok masa 1 jan 2011 hari tu kat JJ bukit tinggi. cilita ni memang sangat kelakar. masing-masing pandai buat lawak yang sempurna. ahakz! lagi-lagi main character dia from well known movie,The School of Rock, Jack Black. also yang berlakon dalam filem ni ialah, jeng jeng jeng (dengar bunyi drum ) Jason segel, Emily Blunt and Amanda Peet yang terkenal dalam movie A Lot Like Love.3~Model Behaviour.Model Behavior Postercerita ni keluar tahun 2000. antara yang berlakon ialah Maggie Lawson, a well known artist evah, Justin Timberlake and Daniel Clark.cerita ni memang syok habisan la. mula-mula ingat watak utama dia, Hayden Panettiere from Heroes Series tu, rupa-rupanya bukan. isk,isk,isk. tak perbah tengok? haha. rugi la korang sebab cilita ni diambik masa JT masa mudo-mudo dolu. full of love and high school crazy attitude.here we go. ahakz. 3 movie ni memang aku suka tahap kambing bek bek. best gilak sangat-sangat. huk huk huk.so.sape-sape belum tengok, pergi terjah!apa pulak feveret movie korang? huhu. share,share la yob.





4 ulasan:

Asha Shalina berkata...

hari tu tgk gak gulliver's travel..3d version. huhu

nazrul ashraff berkata...

haha..best gila oo..lagi2 part tanggal seluar.. haha

biella93 berkata...

alaaa . sume'ye kacak kacak . mmgla best tgok movie tuhh . hahaha .

nazrul ashraff berkata...

bella~haha..mata ko ni cpt btul bling2 yewp..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...