Ahad, 23 Januari 2011

~contest pic hitam putih paling cool.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum..


pabila malam menjelang hati ku resah entah mengapa,
mengapa? 
aduhai hati....
biar gambar bicarakan hati ku ni....


ecece. k stop merapu. tak sangka aku ada bakat dalam membuat puisi. haha, ni yang kena bertapa dengan inche Rizal kita. lalala. 


back to the topic. contest pic hitam putih paling cool. tadi aku godek2 fb kawan aku and credit to Deqna Arbella coz dia ada buat pic hitam putih ni. lalala , thanks Bella! che bella bukan buat gambar yang bawah ni. yang lagi bawah. scroll a little bit wokeh!



k, aku tahu all blogger mesti hampir muak tengok kengkawan korang mengejoin contest ni kan. haha. disebabkan aku ni kerjanya tanam anggur je kat rumah since SPM * sampai dah tumbuh jagung! *, aku pun saja2 je la mengejoin. heee. 


if menang this contest, akan dapat 100 hinggit. mak ai. haha.contest ni sampai 1 mac 2011. em, ok la tu, aku tak jejak PLKN terchenta lagi. gagagaga.


if aku dapat 100 inggit kesukaan aku tu, aku nak borong novel jemari seni publishing banyak2. sob sob sob. mesti korang ingat aku ni mat jiwang kan layan novel. ngee, jemari seni publishing is different. dia akan selitkan islamic in their novel. walawei. i like!






 jadi aku pertaruhkan gambar ni. hee. gambar dari photo's album che bella. saya yang pakai sun glasses. haha. gaya poyo je aku cakap.


k, di sini saya mengeTAG


1~farzana farzanto
2~che epal
3~zatyl alyaa athirah
4~ratu sulaman.




done already..oh lupa..siapa yang nak join, boleh klik sini


esok aku nak buat entry pasal wallpaper of life. gagaga. kepala dah senget benget. need rest. daa. may allah bless us.


so, are you wallpeper of life or public figure? huhu, you decide ok?
you know you love me * ecece, ayat gossip girl ni *

9 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

memang cool! gudluck k!

nazrul ashraff berkata...

@ noor ~ thanks 4 da compliment !

fathiahRAIHANA berkata...

oik all the best!! :D

apisv2 berkata...

gudluck juga;)

nazrul ashraff berkata...

@ raihana~ hehe.thanks!!

@apis~n gudluck 2 u 2..if apis msk gak la..hee..apis msk gak ea?? then gudluck 2 u 2 ..=)

sayasukamerapu berkata...

ekau suko jemari seni jo ko? ramlee awang murshid ekau tak minat ko. atau pts. ekau ni mesti peminat fanatik hlovate.

nazrul ashraff berkata...

@ saya ~ saya versatile..bce smua jnis novel..:D

siti fatimah berkata...

salam! hye..terima kasih sudi join.good luck :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@fatimah ~ thnkz!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...