Rabu, 12 Januari 2011

~ bukan aku tak nak tapi......

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


well, sekarang kat facebook, ada satu group ni, nama group tu, Kami Si Blogger ( official ). and siapa-siapa yang ada blog boleh join that group la. heh, kat situ anda-anda sekalian akan jumpa berbagai ragam blog. sheshh. sangat banyak. too a lot. ada yang attractive, ada yang biasa-biasa je and ada yang tak best pun. haha. kiddin k, maybe intrepitasi blog tu salah kot. sebab tu blog  jadi tak menarik. well, tu pendapat aku. jangan pangkah aku bila korang baca entry ni.


blog aku, so suka hati aku la kan. said enough>>


and benda norma kat situ( kat group Kami Si Blogger ) is blogger-blogger sekalian akan menyuruh blogger-blogger lain memfollow mereka. huh? ada ke memfollow? k, whatever. hee.


well, aku bukan tak nak follow, tapi aku akan follow blog yang betul-betul best je la. (best bagi aku, tak tahu la kalau orang lain) sorry to say la if korang follow blog aku, then korang suh aku follow balik blog korang. kalau blog korang best, memang aku memfollow dan duk komen siang malam je la. 


tapi, kalau blog macam err>> pape pendapat korang nak cakap,<<  takkan aku nak follow jugak. tu namanya paksaan dan penderaan mental tahu tak! 


kau tak follow aku, aku tak follow kau.


k, whatever. tu pendapat aku je. ada yang terasa ke? aku rasa takde kan sebab blog korang kan semuanya best-best. lain la blog aku ni memang tak best pun. sob, sob,sob. haha, k, chill.


have a nice day,


p/s ~ aku belum check semua blog pun kat group tu. haha. jangan nak hentam aku. :p

2 ulasan:

EDDY @ AWANG berkata...

berani dorang kutuk ko ... dorang tak tau tu yg ko ni Vampire hihihihi ....... aku follow blog ni sbb entri ko trus dari ati ... terus terang .... x men sembunyi2 atau lakon2 ....

nazrul ashraff berkata...

haha..thanks btw..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...