Jumaat, 17 Disember 2010

~ friday and tuesday.

p/s my evil girl name's lily ~ first chapter ~ april 2010 . jangan lupa komen

assalamualaikum.

friday. heh. penghulu segala hari. hari jumaat la jugak hari berlakunya kiamat. hee.suka suki je aku cakap pasal kiamat tapi bahu kiri aku sangatlah berat.

ada apa dengan hari jumaat? em, entah. apa yang kau tahu, hari jumaat memang jadi penghulu hari. tapi aku tak tahu sebab apa jumaat yang di pilih. dan sememangnya saya-seorang-yang-jahil- ada siapa-siapa boleh bagi tahu saya kepada persoalan saya tadi? kalau tahu, share la dengan saya. ngee. apa aku guna bahasa suci gila. not my type. =)

apa-apa pun, hari ini 17 disember 2010. hari jumaat. esok hari sabtu ( semestinya selepas hari jumaat ialah hari sabtu,) ada kenduri dekat rumah mak ton. depan rumah nu ha. tak jauh mana pun. aku golek-golek pun sampai.


untuk pengetahuan anda-anda semua yang tidak mengenali saya~saya sememangnya pelik. heh. iiiiya. saya memang pelik. so what?! ada siapa-siapa kisah? err, maybe keluarga aku kisah kot. stop about that. yang penting sekarang anda-anda sekalian sudah mengetahui bahawa saya sememangnya pelik. k,berhenti babbling around. bzzt. go to the topic.

hari selasa hari itu, tengok cerita hantu mak limah. hee. syok la juga. not bad dia punya jalan cerita. like it. but bukan lah suka gila-gila. but ok. kena jugak la kat taste. dan aku ni sememangnya seorang yang kurang gemar menonton movie malay. kenapa? sebab aku takut kecewa dan takut tak berbaloi je aku spend duit tapi cerita hampeh macam apa je. so, masing-masing ada opinion right.? tapi cerita mak limah ~ i like it =)

tengok wayang dekat jJ bukit tinggi. and pergi sana naik bas even masing-masing ada lesen motor. heh, but i like it baby mucho. mmuahh. ye la. mana tak bestnya. pergi dengan kawan-kawan semua. heee



memang best pergi dengan diorang. yang paling depan~ nino. budak paling sengal. hehe. kiddin kay. by the way, maybe anda-anda sekalian tengok gambar dengan ni dengan hati yang pelik. ye la, kenapa nino ni seorang je dekat depan. as what miss sara komen dekat pic ni at facebook.
 
miss sara and mr.remy.

" nino dak terencat, sebab tu dekat depan." haha.

biasalah. gurau-gurau. asam garam kehidupan kehidupan right? but mereka-mereka semua sangat best la! anda-anda sekalian memang terbaik dari ladang.  takde apa yang boleh pisahkan bonding-bonding yang da aku ikat ketat-ketat. ( emo la pulak, my bad)

gelak ketawa macam tak cukup sifat. hee. dan seperti biasa, lepas tengok wayang, aku dan miss sya lepak kat popular. apa lagi. spending our money kepada benda terchenta la. iaitu. jeng jeng jeng. buku. budak-budak lain main games.rugi pulak tak join. isy3.


miss sya and mr vampire iii.

aku tak ingat miss sya beli buku apa. tapi aku dengan pantasnya memblei buku c t rosmizah. hee. like her book so mucho la. tapi kalau ada buku hlovate, tanpa fikir pun, aku ambil je buku dia. tak payah baca sinopsis pun takpe. hee. miss sya beli buku english. and aku pun akan meminjamnya. hehe. tapi aku kena baca laju-laju coz nanti miss sya nak pergi PLKN.

emm, PLKN? nanti-nanti je la aku cerita.

apa-apa pun, memang banyak kenangan even lepak kat jJ je. yang penting bonding ok?!
get it?


miss bella, miss kathy and mir vampire iii.


anda-anda sekalian memang best. hee. mana taknya. 3 baris dekat cinema tu je dah kita buat kubu. haha. k chill. aku tak tahu bila boleh spend segala bagai bila masing-masing dah busy.
the end.=)

dan ini saya~ mr vampire iii. sekali sekala posing poyos best jugak.
may allah bless us.

kave down.12.03 pm

6 ulasan:

farhanum halimin berkata...

skong2
mvie malay tggu ja hari rye
t sume tb tyg la mvie 2 sume
hahax

nazrul ashraff berkata...

haha..mls nk tgk wyg la 2..

farhanum halimin berkata...

hahax
bkn mls
t wat abis duet ja

nazrul ashraff berkata...

haha..da gak da..huk huk huk..nk ckp ktorg ske bzirkn wit la ni..hehe..

farhanum halimin berkata...

ishhh
ne ad
spe mkn cili dye la yg trasa
hak3

nazrul ashraff berkata...

haha..okie..my bad... :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...