Jumaat, 6 Mei 2011

~ one lovely blog award.

assalamualaikum.



aku dapat award ni dari blogger Aku Tak Sakai ataupun nama pemes dia, 

oh, ada syarat2 dia, baca ni.
*************************************
Bila nak amik award ni kene buat bnda-bnda kat bawah niha.. :
1. Post linking back to the person that gave you the award 
2. Share 7 random things about yourself 
3. Award 15 recently discovered blogs 
4. Drop them a note and tell them about it
**********************************
okies. hee. 

nombor 1.


haha. @si daun ceri. aku siap google nak pastikan yang ceri tu bentuk dia macam mana. sengal je!

nombor 2.

7 random things pasal aku

:: aku ni lelaki.

:: aku suka pakai earfon.

:: aku suka bawak motor lelaju cam pelesit. tapi aku musykil gak, pelesit tahu bawak motor ke? aneh. =,='

:: aku suka makan ayam goreng. takde sapa2 boleh kacau ayam aku, syiuh.

:: aku suka tengok tV sorang sambil layan feeling. tapi kalau nangis takde la. 

:: aku kuat cemburu tapi pendam dalam hati je. takkan nak bagi tahu satu dunia? kang nanti Stephen Speilberg buat movie cinta, terus jadi movie paling laku kat dunia, tak ke haru je kisah aku kena jaja. ok berangan.

:: tak suka terhegeh-hegeh kat satu benda. dah tak dapat, takde kerja aku nak kejar2 macam main polis sentri. 

nombor 3.


berpusing otak aku pikir 15 blog ni. =,=' kebanyakannya memang belog yang aku follow and belog yang aku komen and belog yang aku letak kat bloglist. 

sekian.

nombor 4.

ye,ye,ye.aku buat kejap lagi. ok siap.

ok bai.

bwahaha. ok takde motif gelak.

14 ulasan:

@taufiqhelios berkata...

omgeee...tenkyu..tenkyu

Inche Vampire berkata...

@TH~ sama2 :P

misSbLurRy berkata...

mmg tgh vampire
x tdo lg

Si DauN CeRi berkata...

hey hey heyyy... thank u sbb buat entri. heeee


pening kan nak cari 15 blog? buahaha

y u y u Z u l a i k h a berkata...

SAYA SUKA VAMPIRE ^^


Mekasihh sudi bagi award kat belog tak seberapa yuyu ni! uwarrrrrrrrrrrrr TT__TT nak nanges!!

syaza nazura. berkata...

Aku suka Inche Vampire, bhahah!
Thanks wehh :')

btw, kau tau kan siapa yang aku maksudkan tuu. :)

syaza nazura. berkata...

Aku suka Inche Vampire, bhahah!
Thanks wehh :')

btw, kau tau kan siapa yang aku maksudkan tuu. :)

Izbeta Shyah berkata...

ahaha, siapa yang tak suka vampire.? btw trimas bro.!

Inche Vampire berkata...

@ceri ~ sangat pening! haha

Inche Vampire berkata...

@yuyu ~ sama2 :)

Inche Vampire berkata...

@syaza ~ sp? jangan kata wafiy?

Inche Vampire berkata...

@izbeta ~ haha..sama2 :)

fRaMe+LenSeS berkata...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Inche Vampire berkata...

@frame ~ sama2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...