Khamis, 14 April 2011

~ siapa pembaca setia aku?

assalamualaikum.


PEMBACA SETIA!


aku tak tahu setakat ni aku ada pembaca setia ataupun tidak. ha-ha. sadis kan? follower dah 600++ tapi Inche Vampire tak tahu yang dia ada pembaca setia ataupun tidak. :( tears drop sekejap.


and another entah. *angkat bahu* tapi entah kenapa, aku rasa aku ada je pembaca setia. haha. gila riak gaya cakap. kebanyakan readers2 aku dari kalangan remaja. heh. remaja yang umur antara 16-18 tahun. 


ada ke lebih dari tu? entah *sekali lagi!* aku pun tak tahu. tapi harap2 ada la. bak kata Inche Ben, 


jangan follower beriban banyak, tapi pembaca setia takde. 


eh, tak tak tak. dia tak cakap macam tu. yang tu aku cakap. yang Inche Ben cakap, cam gi ni.


@inche ben


sampai sekarang aku wonder, ramai ke pembaca setia aku? entah2 langsung takde!!!!!!!!!


sadis :(


korang ada pembaca setia? ke takde ? ke ada? ke takde jugak? heh. selalunya pembaca setia korang tu range umur berapa ea? hee.


share, share la ye :)


siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest



have a nice day! 

12 ulasan:

syaza nazura. berkata...

kura2 dalam perahu, buat2 tak tahu :P

bhahahahahaha.

Si DauN CeRi berkata...

ade la tu.. xperasan kowt.. kalau blog sy, sy lah pembaca setianya.. hahaha..



eh, awk py segmen tade tarikh tutup kan? sy nak join tp blom berkesempatan lagi.. inshaAllah bile betul2 free nti.. hehe

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

tragis.huhu.aku mungkin bukan pembaca setia sebab aku jarang online,update blog & blogwalking nih.tapi aku jujur aku byk belajar menulis drpd blog kau. kau yang bagi aku semngat masa aku nak tulis broken english aku dulu..kau ingat tak mat? kau jugak lah yang rajin komen entry aku.thanx mat. :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@ceri ~ saya pun suka baca belog sendiri. haha.. a'ah.. takde tarikh tutup.:)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@siti ~ huhu..:)

fyna berkata...

erkk...
kebetulan fyna pown wat entry psl follower gak..
;)

Amanie Ashraff berkata...

aha aku kira setia tak ?

The Lady & Mr Vampire berkata...

@fyna ~ da baca! :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ haha.. setia oo.. haha..

Cik Atiqah Shaharin berkata...

dsbbkn inche vampire sniri salu dtg mlwt blog sy dan rjin tggalkn komen. maka sy pon harus la bwt bnda yg sme. klo x, rse thutang budi. tp range umo yg kau ckp 16-18 tu mbuatkn diriku trasa tua plax.cis~

The Lady & Mr Vampire berkata...

@atiqah ~ ahahaha.. ye ke? x sgka pulak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...