Selasa, 12 April 2011

~ Inche Vampire ada fan page! woot woot..!!!!!!!!

assalamualaikum.


petang tadi aku ada buat fan page. haha. tetiba terbukak niat nak buat fan page even aku rasa aku ni kelam timbul kelam timbul takde peminat!


gasak la. aku nak buat jugak fan page! bwahaha. siapa yang nak jenguk fan page Inche vampire, klik sini


@fan page

baru ada 8 orang je. haha. paper je la. :P kalau tak jumpa or not found or whatever tarever, korang boleh cari aku kat IncheVampire. hee. easy pissy. wakaka, siapa2 yang teruja nak tahu pasal Inche Vampire boleh la tanya question kat fan page tu.


haha, bajet artis kejap.:)


tapi jangan tanya soalan mencarut tahap cipan, memang aku kick la! heh. 


apa pentingnya fan page buat Inche Vampire?


:: saja je aku buat


::senang orang yang takde belog untuk komen kat situ


:: err, eratkan hubungan silaturrahim? haha.


:: boleh la orang tahu yang Inche Vampire ada facebook. 


:: orang boleh stalker aku dengan lebih mudah :P


::anon boleh usha kat situ. ada ke anon nak usha aku?


:: senang kalau orang nak tanya aku. aku ni single lagi ke dah couple? hee.


tu je. yang lain aku tak dapat pikir dah. heh. 


siapa2 yang nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest : KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

6 ulasan:

Pembawa_Wacana berkata...

ade entri di link kan kepada anda..:) Search.... n detect...:D

k e y r i berkata...

walawee...untungla ade fan page..haha :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@wacana ~ da jnguk! haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@keyri ~ aku speuk lelaju..cm ko x d pulak.. haha

Amanie Ashraff berkata...

tak bole blah part eratkan silaturahim. damn funny oke =)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ eh? haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...