Selasa, 12 April 2011

~ diari hari selasa. :D

assalamualaikum.



tuesday!

ada apa dengan hari selasa?

:: hari ni aku pergi pusat zakat sebab nak tanya pasal bantuan pelajar.

:: online kelam timbul kelam kelibut. =,='

:: siapkan cerpen genre fantasi. baru 7 pages. tinggal lagi 8 pages.

::draft awal untuk apa itu cinta dah siap.

:: kejap lagi nak pergi mengajar.

:: ada cerita desperate housewives. :) i loike!

:: ulangan showdown 2011. yes!

:: baca Harry Potter & the Goblet of Fire buat kali ke err.. 10 i guess. haha.

:: jenguk segmen : blogger di zaman sekolah and drop the comment :)

heh! tu je kot! HAHA. lain? 

takde! aku bukan artis nak up to date with all stuff.

-> sorry hari ni tak dapat update segmen : blogger di zaman sekolah, maybe tomorrow :)

-> entry merapu tahap badak. haha. aku tengah lost in space.

-> esok aku akan reveal hadiah nombor 1 untuk contest KAMI FOTOGENIK! 

siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah,

siapa2 yang nak join contest : KAMI FOTOGENIK,

hari ni hari selasa. korang buat apa je? share2 la. :)
siapa2 yang nak drop comment kat Facebook pun boleh, klik here,

papai !

10 ulasan:

syaza nazura. berkata...

HARRY POTTER! woot woot, tak sabar tunggu bulan 7 nanti, heeeeeee :D

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ part two ea? haha.. part one pn x tgk lagi.. tp baca cer dia mmg thumbs up la!

epoitdya berkata...

waa byk nye ... nk juin tgk harry encem hu3 :)

diana berkata...

tu dia..
10x???
hebat!!!:p

Dekcik berkata...

siapa lah akan menang nanti kan..

syaza nazura. berkata...

yup yup, part two :DD part one best :) haha. tak sabar nak tunggu. penat menanti tauu. xD *die hard fan ni, wkaka*

The Lady & Mr Vampire berkata...

@epoidya ~ amboi.. gatalnya kamu. haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@diana ~ haha.. i'm addicted to arry potter :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@dekcik ~ we will see about that..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ haha.. sama la kita.. die hard fan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...