Selasa, 15 Mac 2011

~ surat dari langit datang lagi.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


khusyuk sangat layan belog sampai terlupa nak tengok berita sukan. cepat2 bukak tV1 pastu layan kejap tengok news. 


pastu mak aku panggil aku and bagi tahu ada surat. terus aku pecut pergi dapur. ha-ha. Yad'z kata hadiah belog maybe sampai minggu ni. tu yang aku lari macam hapa je pergi dapur. dengan lompat2 kecik aku pergi dapur sebab nak tahu hadiah apa yang aku dapat.


taaaapi bila tengok surat je.... huh? alaaaa, sia2 je aku lari macam kuda tadi. nasib baik tak jatuh tergolek masa pergi dapur. 


surat tawarn bersyarat


tahniah ! dengan sukacita dimaklumkan bahawa saudara/saudari adalah dipelawa untuk mengikuti pengajian secara penuh bagi sesi Mei 2011 di Kolej UniKop tertakluk kepada bla bla bla bla.....


urgh? surat turun dari langit lagi. tunggu 23 Mac ni je la. mak aku suruh masuk Matrik je. senang cerita.  aku pun ok je. mintak2 result aku ok. 


amin :D


tapi bila dapat surat ni, buat aku terpikir lagi. aku belum pun isi borang UPU fasa 2 lagi. 


hee, nantilah isi.

7 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha padan muke ang. x nak terjatuh mcm koboi jatuh kuda tu :p

mr vampire berkata...

@amanie ~ erk? haha..amboi kamu!

IzudeanSEVEN berkata...

mintaklah asasi..serius belajar kat asasi lagi best dari matrix...

Cik Azizah berkata...

nazrul mintak cikgu tak?? untung jadi cikgu ni,,,

mr vampire berkata...

@izudin ~ mmg terpikir jugak nk msuk..

@jijah ~ x ..:(

nina berkata...

Good luck result SPM tu, semoga straight a yer.

(abang kite pun sama umur dengan Mr Vampire, mintak2 result die pun okay jugak)

amin. :)

mr vampire berkata...

@nina ~ amin...:D hope so 2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...