Selasa, 8 Mac 2011

~ nama saya Nazrul Ashraff!!!! kenal tak??

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

❀✿ MISS LIBRARIAN ✿❀

godek2 kat grup blog kat facebook and nampak miss librarian kita ni ada buat segmen. ha-ha. ok la tu. aku tengah pikir2. apa la yang aku nak buat entry ni. hee. miss librarian ada buat segmen , siapa nak join boleh klik sini


@segmen Miss Librarian


nama saya NAZRUL ASHRAFF!!! KENAL TAK??!!!! *why need caps lock?? haha*


belog saya best sebab belog saya ada MR VAMPIRE!! hee. k, get serious. my belog is best sebab ni belog dari pandangan teenager. *still 17 :P sila jeles* and my ayat tentulah gonjeng2. 


kalau nak baca ayat2 gonjeng lagi pelik boleh view my belog. wiii. from my belog kau orang akan dapat berita yang youth tak tahu. haha. *teen gossiping :P *


tak tipu punya. hee. so, Miss Librarian? cukup tak? cukup tak? hee. by the way, nak promote ni pulak. siapa nak join segmen : saya blogger remaja , boleh klik sini. *13-21 tahun ONLY!!!, :p lebih tak boleh :D*


@segmen : saya blogger remaja

tu je nak bebel. daa. :D

9 ulasan:

padlie berkata...

Untuk remaja je? alaa..
jiwa remaja xleh ke? huhuhu

Entry terbaru padlie: Padlie masa muda-muda [Part IV]

mesmerising_wan berkata...

ala tlbey suda,, 22 turn 23.,.!! ouh

logorithm berkata...

Kenal... :-)

nazrul ashraff berkata...

@padlie ~ haha..tak boleh! muktamad..haha

@wan ~ haha..sudah tua..kih kih kih..

nazrul ashraff berkata...

@logo ~ wahh..ada jugak yang kenal..haha

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. berkata...

alamak..dah terlebeh umo gak ni...huuuuuuuu

nazrul ashraff berkata...

@yuki ~ haha..semua dah tua..kih kih kih..

logorithm berkata...

Tahun nih SPM ker?

nazrul ashraff berkata...

@logo ~ x..tahun ni tggu result spm..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...