Isnin, 28 Februari 2011

~ jom terjah bloglist mas.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. wiii. tulis entry ni sekejap before blogwalking :)



comel kan? ha-ha. pink je . saujana mata memandang. eh? silap, silap. saujana tu hijau. love mata memandang. kah kah kah. paper je la.


oookey, sekarang masuk bab komen mengomen. so Mas, tadahkan mata & telinga mu untuk mendengar vampire ni berbicara. haha, gaya poyo je cakap.


1- belog ookey. smart. header pun cool je...even pink. ngee. :)


2-1 page, 2 entry. nice! even baru 3 weeks berblogging, Mas dah tahu la yang kita ni bila jenguk belog orang nak baca entry bukan nak berskroll mata kita ke bawah. so, good la bila ada 1 page 2 entry je. :D


3-pendapat untuk naik taraf belog? emm, jap ea? bagi aku masa pikir kejap...
z
z
z
z
z
z
z


dah ok! yang penting promosi. :)) wiii.


tag kepada 3 orang.


@amanie
@jijah
@naz


done. wii. oh lupa pulak. btw, siapa yang nak join, boleh je klik sini,


@bloglist mas

and siapa2 yang nak lepak dengan aku kat twitter, boleh klik sini pulak.


@twitter vampire

ha-ha. takde motif. wiii. terbang bersama kelawar. done. :DD
have a nice day!

4 ulasan:

Cik Azizah berkata...

hohohhoho...bloglist mas la pulak..ngeeeee

Mas Ahmad Safwan berkata...

.ku suda membace , maceh join ( :

nazrul ashraff berkata...

@ jijah ~ haha..join jangan tak join..

@mas ~ wii..u r wc..

nikaviolet berkata...

hye sy dtg dri bloglist mas...
salam perkenalan..
sy follow awk...
kalau sudi jenguk2 lah blog saya

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...