Isnin, 24 Januari 2011

~bloglist tak salah.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.













tadi aku blogwalking and jumpa this kind like segmen la. not a contest. k, whatever. hee. siapa yang nak tahu more about this segmen , korang boleh klik sini.

dah klik? ok cun punya kalau dah klik. haha. kalau korang tak klik, korang tak cun. lalala, k, just kiddin. Inche Tak Salah * aku tak tahu nama owner blog tu * yang anjurkan that segmen bertanya kepada aku. nak tahu soalan dia? hee, soalan maut kot. * bajet syok je gaya cakap *


" kenapa join segmen ni?"


heh? tu je. k,k, aku jawab ea. sebab aku join this segmen is because * heh, macam ayat nak jawab esei pulak * aku nak orang ramai tahu about my blog. aku tahu aku punya blog tak la mantop macam Inche Ben, Che Epal or Che Maria Elena Zarul but aku nak capai that mantop as what yang aku mention before. and bila Inche Tak Salah *again! aku tak tahu nama dia apa * make this segmen and I talk to myself, hei, why don't I take part in this segmen. lagipun sekarang otak tak nak bagi kerjasama nak buat new entry . lalala.


so, Inche Tak Salah, join this segmen, make me as a new blogger berasa syok and teruja. ye la, siapa yang tak nak jadi terkenal kan but I wanna be terkenal in my own way. bila blog dah terkenal, orang akan sentiasa datang and datang to our blog to check it out what he/she do in his/her next entry. k, that's so cool.


k, maybe korang cakap. 


"isy poyo je la Nazrul ni."


"gaya bajet je budak sengal ni."


haha, cakap je la korang nak join this segman and I think this segmen sangat best oo! apa kata  kita ramai-ramai memeriahkannya! huhu. so, jangan lupa klik ok!


p/s 
aku budak rojak sebab tu aku guna bahasa rojak * angkat bahu tanda tak bersalah *
smile always. :D


kepada Inche Tak Salah, jangan lupa bagi tahu your name to me. hee, takde la nak mention perkataan Tak Salah tu banyak kali. 

7 ulasan:

niesz berkata...

niesz pon nk hot gak..mcm redmummy..hahaha..upss!x salah kan..hehe..

Heidi Shafiq berkata...

err.. best ke jd terkenal? hehe.. :P

nazrul ashraff berkata...

@niesz~ haha..redmummy da diambik..jadi la yellowmummy lak..haha

@heidi~hehe,,depends on people la..haha

syima_chokie berkata...

haa nak join tapi malas..bile orng menang jeles..haha..that me..

nazrul ashraff berkata...

@ syima ~ haha..saya pun sama..

Mr.Eye berkata...

Salam..thanks sudi join..will update the list very soon..
yang lain2 still boleh join..
xde menang, xde kalah...
kalau xrmai yang join, automatic masuk list..hehe.. ;)

nazrul ashraff berkata...

@ inche eye~ haha..i like..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...